Ontdek in deze gratis gids hoe jij meer rust & overzicht krijgt in jouw drukke bestaan.


Ontdek hoe jij meer
rust & overzicht krijgt in
jouw drukke bestaan!

Download deze gratis gids met simpele stappen die je meteen kunt toepassen. Zodat jij weer tijd hebt voor andere leuke dingen.

Personal coach afvallen

Ontdek in dit artikel waarom een personal coach om af te vallen nuttig kan zijn.

Een personal coach voor afvallen, nuttig of kun je het ook zelf? Mensen die willen afvallen stellen zichzelf of mij 😉 vaak deze vraag:

  • Wat kan een personal coach voor mij betekenen?

Het is weer zomer de bikini’s en badpakken mogen weer uit de kast. Of je hebt net de kerstdagen en oud en nieuw achter de rug en bent voornemens om een paar kilo kwijt te raken en weer wat fitter te worden.

Wat kan een personal coach voor jou betekenen?

Samen met een personal coach om af te vallen ga je aan de slag om jouw doel te formuleren.
Dat kun je misschien prima alleen. Maar een personal coach doet voor meer dan dat, samen ga je de komende periode voorbereiden.

Je gaat kijken naar je voedingspatroon en wat gezond eten precies inhoudt. Je kijkt naar goede manieren om te bewegen, je zelf als persoon en jouw omgeving en je gaat natuurlijk samen jouw doel en wensen voorbereiden en een actieplan maken.

Personal coach afvallen & gezond eten

Een personal trainer heeft voor jou al heel wat recepten en boodschappenlijstjes klaar liggen zodat jij niet meer alles zelf hoeft te doen.

Maar je kunt ook samen de supermarkt ingaan zodat jij ook zelf leert om te gaan met gezonde keuzes te maken en verleidingen te weerstaan.

Een personal coach voor jouw nieuwe leven & ritme

Gezond eten, boodschappen doen, sporten. Het is best allemaal even wennen om dit in je dagelijkse leven te integreren. Je coach helpt je met slim plannen en overzicht te houden in jouw drukke bestaan. Zij zorgt ervoor dat het voor jou allemaal haalbaar is. De grootste valkuil is dat je te veel en te snel wilt, waardoor je goede voornemens vaak snel stranden. Een personal coach helpt je met een realistisch doel en een realistische planning zorgt er voor dat je met kleine stapjes steeds verder komt. Zodat het voor jou ook nog allemaal te behappen is.

Jouw personal coach & mental health

Een personal coach helpt je ook met jouw zelfvertrouwen. Vaak is er een reden dat je meer bent gaan
Eten. En eet je omdat je eenzaam, ongelukkig of onzeker bent. Een personal coach begeleid je in dit proces en geeft jou oefeningen mee zodat je steeds sterker in je schoenen komt te staan.

En zo doet een personal coach nog veel meer. Zo ga je samen ook op zoek naar jouw valkuilen en wat je daar aan kunt doen. Ook ga je naar jouw omgeving kijken en alle mensen en verleidingen om jou heen en hoe je daar mee omgaat. We kijken ook hoe het gesteld is met jouw mindset. Deze kan ook heel ondersteunend werken in het bereiken van jouw doel.

Kortom: het draait niet alleen maar om jouw lichamelijke gezondheid maar ook om jouw mentale gezondheid.

Met je personal coach om af te vallen doorbreek je de cirkel van
steeds weer aankomen & afvallen.

Kortom: afvallen kun je prima alleen doen. Alleen de praktijk wijst uit dat dit niet makkelijk is. Heel vaak val je af en kom je daarna weer aan. Een personal coach helpt je om deze vicieuze cirkel te doorbreken en gaat voor een blijvend resultaat. Dat red je niet alleen met een wortel en een avondje in een sportschool? Daar komt een heleboel bij kijken!

Jouw personal coach: Leonie Grein van LG voor jou

Ik ben Leonie Grein en mijn missie is om jouw weer meer rust & energie te geven in jouw drukke bestaan. Een gezonde leefstijl past daarbij. Ik ben ontzettend leergierig en heb verschillende cursussen gevolgd waaronder voedingskunde HBO, gewichtscoaching en orthomoleculaire voeding. En elke dag leer ik nog bij.

Ik ben zelf ook meerdere malen 15 kilo afgevallen en weer aangekomen dus ik weet hoe het is en wat je door maakt. Hierdoor ben ik in staat om jou goed aan te voelen, begrijpen en begeleiden.

Ik help je hier graag door heen. Het klikt namelijk niet makkelijk maar dat is het eigenlijk best wel. Als je maar door hebt hoe het werkt. Ik heb ook ontzettend veel lekkere recepten voor jouw guilty pleasures ?. Zodat je echt niet de hele tijd op groente hoeft te knabbelen. Ook heb ik een hele lekkere gezonde borrelplank.

Een personal coach via je werkgever

Wist je dat werkgevers ook steeds meer aan ziektepreventie doen en jou dolgraag willen helpen om weer gezond & fit te worden. Informeer naar de mogelijkheden. Het hoeft jou helemaal geen geld te kosten.

Gezond leven & afvallen hoeft niet saai te zijn! Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op.

Personal coach om af te vallen met een handig boek van LG voor jou

Heb je geen behoefte aan een coachtraject maar wil je wel een beetje ondersteuning? Dan heb ik ook iets leuks voor je. Ik heb een boek samengesteld met allemaal do en dont’s, lekkere recepten, handige oefeningen. En ook hoe jij jouw proces en doel voorbereidt om weer gezonder door het leven te gaan.
Alleen doe je dit dan alleen maar wel met allemaal bewezen middelen, oefeningen en gezonde voeding waarvan bekend is dat deze jou goed helpen om af te vallen. Ik neem 1 keer telefonisch contact met je op of online. En als je in de buurt woont mag je natuurlijk ook langskomen. Daarna stel ik jouw persoonlijke gids samen op maat gemaakt. Met jouw doel, wensen & voorkeuren.

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Dan maken we even kennis, vrijblijvend natuurlijk. Dan kijken we wat ik voor jou kan betekenen. Als ik je niet kan helpen, dan vertel ik dat ook. Je zit dus nergens aan vast. Neem vandaag nog de 1e stap naar een gezonder & lichter leven.

Leonie Grein van LG voor jou coaching in Enschede bij LG voor jou.

Help anderen ook naar een gelukkiger & gezonder leven en deel dit artikel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven