Ontdek in deze gratis gids hoe jij meer rust & overzicht krijgt in jouw drukke bestaan.


Ontdek hoe jij meer
rust & overzicht krijgt in
jouw drukke bestaan!

Download deze gratis gids met simpele stappen die je meteen kunt toepassen. Zodat jij weer tijd hebt voor andere leuke dingen.

Over Leonie Grein | LG voor jou

Jouw coach voor een gelukkiger & gezonder leven

Leonie Grein van LG voor jou coaching in Enschede bij LG voor jou.

Jouw geluk & gezondheid staat voor mij centraal!

Al meer dan 8 jaar begeleid ik mensen naar een gelukkiger en gezonder bestaan d.m.v. coachtrajecten, (zelfstudie)cursussen, trainingen, gezondheidsanalyses, individuele sessies en informatieve gidsen. Ik ken alle ins & outs van stress, gedrag, persoonlijke groei, timemanagement en een gezonde leefstijl.

Leonie-Grein-coaching-Enschede-LG-voor-jou

LG voor jou staat voor Leonie Grein om jou te helpen met

  • Leren & Groeien
  • Leven & Gezondheid
  • Liefde & Geluk

Leonie Grein

Herkenbaar?

Ben jij ontzettend druk en snakt jouw hoofd en agenda naar zuurstof & rust? Nog even denk je dan. Als dat project maar klaar is…als de kinderen wat groter zijn…als mijn studie klaar is…als…Maar je hebt lang genoeg gewacht. Je beseft dat dit moment niet komt. Het gaat al jaren zo.

Je bent moe en je hebt weinig energie. Je krijgt steeds meer last van vage klachten en stress. Je wilt er wat aan doen, maar je moet al zo veel. Je weet niet waar je moet beginnen.

Maar ik wel! Ik, Leonie Grein, coach & trainer bij LG voor jou, ben gek op analyseren en oplossingen bedenken. Waar mensen hun wens of doel mijlen ver zien, met vele beren op de weg. Neem ik je stapje voor stapje mee. Naar jouw eindbestemming.

Sinds 2015 help ik mensen naar een gelukkiger en gezonder leven m.b.v. coachsessies. ‘Face to face’ in Enschede, maar ook online! We hoeven dus niet bij elkaar in de buurt te wonen. Ook geef ik trainingen en ik heb informatieve gidsen en zelfstudie cursussen geschreven die jij kunt kopen en meteen kunt downloaden.

Ik geef jou rust, overzicht en meer tijd voor jezelf in jouw drukke bestaan. Ook help ik jou met je persoonlijke ontwikkeling en een gezonde levensstijl. Heb je lichamelijke klachten? Ook dan kan ik je ondersteunen met gezonde voeding uit de natuur.

Over Leonie Grein van LG voor jou

Als bestuurskundige was ik werkzaam als adviseur. Ik vond het super leuk om dingen te analyseren en steeds te verbeteren. Maar er miste wat, door alle ervaringen in mijn leven werd alles steeds duidelijker. In 2015 heb ik mijn baan opgezegd en ben ik voor mijzelf begonnen om jou te helpen naar een gelukkiger en gezonder leven.

Leonie-Grein-LG-voor-jou-Coaching-Enschede-Online

Leren & Groeien

Ik geloof dat er voor elk probleem een oplossing is. Er is altijd ruimte voor groei en verbetering. Als je het lef hebt om in de spiegel te kijken, jezelf te verbeteren en in actie te komen, dan kan je heel veel bereiken. Je kan op een andere manier naar dingen kijken, nieuwe dingen uitproberen en soms wat bijleren. Ik help je daarmee.

Leven & gezondheid

Als klein meisje zat ik bij het ontbijt met mijn neus op de verpakking van de vlokken te koekeloeren. Heel interessant allemaal! Kilocalorieën, koolhydraten, vetten, eiwitten, maar wat betekenen al die rare ingrediënten allemaal? Boeken verslond ik en vertelde iedereen die het maar wilde weten wat ik er allemaal over wist.

Later in mijn leven kreeg mijn moeder de diagnose kanker en had ze nog maar een paar maanden te leven. Er volgden chemobehandelingen en bestraling en ik vroeg mij af of er ook aanvullende mogelijkheden waren om sterker en gezonder te worden. Vele boeken heb ik verslonden op het gebied van gezondheid en voeding uit de natuur.

Wat er allemaal wel niet mogelijk was. Dit moeten anderen weten! Vele cursussen heb ik gevolgd, waaronder voedingskunde HBO, gewichtscoaching en orthomoleculaire voeding. Ik kan je dus ook ondersteunen met gezonder leven & om meer energie te krijgen. Bij lichamelijke klachten kan ik kijken welke voeding uit de natuur jou hierbij kan helpen.

Liefde & Geluk

Stress, pech, niet lekker in je vel zitten, je alleen voelen, niet tevreden met jezelf zijn. We maken allemaal wel eens een periode mee dat het even niet zo lekker gaat. Door mijn drive om alsmaar te verbeteren vraag ik mijn hele leven steeds af: hoe kan het wel? En hoe kan het leuker, makkelijker en gezelliger? Ik kijk graag met je mee naar wat jouw geluk in de weg staat en hoe we dat kunnen oplossen. Iedereen verdient liefde, aandacht en meer geluk.

Waar kan ik je mee helpen?

Je kan bij mij een coachtraject volgen naar een gelukkiger & gezonder leven. Veel werkgevers vinden jouw welzijn en gezondheid steeds belangrijker. En zijn vaak bereid om jouw coachtraject te betalen. Informeer naar de mogelijkheden.

Je kan bij mij ook terecht voor een eenmalige sessie of een specifieke vraag. Dit kan online, telefonisch en via é-mail. Je bent ook van harte welkom voor een ‘face to face’ gesprek bij mij. Wil je liever zelf aan de slag? Dat kan ook! Ik heb informatieve e-books geschreven en zelfstudiecursussen.

Mijn kracht is dat ik je kan helpen op verschillende manieren. Ik kan snel schakelen van coach naar adviseur, van planner naar ondersteuner, van coach naar trainer en/of therapeut. Ik kan je ondersteunen op vele gebieden. Onder andere fysieke, mentale en emotionele begeleiding en gezonde voeding. Wat jij wenst en wat bij jou en je vragen past.

Ik ben er voor jou!

Met een lieve groet,

Leonie-Grein-coaching-Enschede-LG-voor-jou

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Dan maken we even kennis, vrijblijvend natuurlijk. Dan kijken we wat ik voor jou kan betekenen. Als ik je niet kan helpen, dan vertel ik dat ook. Je zit dus nergens aan vast. Neem vandaag nog de 1e stap naar een gelukkiger en gezonder leven.

Leonie Grein van LG voor jou coaching in Enschede bij LG voor jou.
Scroll naar boven