Ontdek in deze gratis gids hoe jij meer rust & overzicht krijgt in jouw drukke bestaan.


Ontdek hoe jij meer
rust & overzicht krijgt in
jouw drukke bestaan!

Download deze gratis gids met simpele stappen die je meteen kunt toepassen. Zodat jij weer tijd hebt voor andere leuke dingen.

2testerv

Our Happy Clients!

“Lectus, nonummy et. Occaecat delectus erat, minima dapibus ornare nunc, autem delectus erat ornare.”​

Rob Bernwood

“Lectus, nonummy et. Occaecat delectus erat, minima dapibus ornare nunc, autem delectus erat ornare.”​

Jemma Simons

“Lectus, nonummy et. Occaecat delectus erat, minima dapibus ornare nunc, autem delectus erat ornare.”​

Ryan Hofstadter

Ontdek in dit artikel 6 tips wat je kunt doen tegen besluiteloosheid

Besluiteloosheid

Besluiteloosheid; om gek van te worden soms. Ontdek in dit artikel 6 tips wat je…

Lees meer
Ontdek in dit artikel hoe jij jouw doelen kunt bereiken. Met handige tips en voorbeelden.

Doelen stellen

Doelen stellen en bereiken Doelen stellen kun je leren. Heb jij een goed voornemen? Of…

Lees meer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate.
Kristen Moore

Help anderen ook naar een gelukkiger & gezonder leven en deel dit artikel.

Ervaringen
Benieuwd naar de ervaringen over de verschillende trajecten van LG voor jou?

Lees de ervaringen van anderen
Marieke:
Er gebeurde veel op mijn werk. Ik kreeg andere werkzaamheden, nieuwe collega’s en er waren veel organisatieveranderingen. Daar had ik best veel moeite mee. In het begin ging het nog wel, maar later sliep ik ook steeds slechter. En als ik thuis was dacht ik nog steeds aan mijn werk. Ik kreeg steeds meer last van stress en piekeren. Ik werd ook vaker ziek. Dat begon mijn teamleider ook op te vallen. Bij mijn functioneringsgesprek stelde mijn teamleider een coach voor. Leonie is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed en kan zich ook goed inleven in je situatie. Ik heb super veel inzichten gekregen. Ik deed alles wat mij gevraagd werd. Ik heb geleerd om beter te communiceren en keuzes te maken.
Leonie helpt je goed om weg om elke keer stapjes te zetten. Ik ben veel rustiger geworden. Ik laat mij niet meer gek maken.
Het coachtraject heeft mij super veel gebracht. En nog belangrijker: ik heb weer plezier in mijn werk en zit weer lekker in mijn vel. Ik kan het iedereen aanraden om bij Leonie een coachtraject te volgen.

Michel:
Zo af en toe plan ik een coachsessie met Leonie in. Gewoon even sparren en vooruitblikken. Zij is erg scherp, analytisch, resultaat- en oplossingsgericht. Daar houd ik van. Als ik haar gesproken heb, weet ik meteen weer welke kant ik op wil. Maar vooral hoe ik daar wil komen. Super handig: na afloop krijg ik meteen mijn actielijst.

Chantal:
Via een vriendin kwam ik bij Leonie terecht. Ik ben moeder van 2 kinderen en heb een drukke baan. Ik wist gewoon niet meer hoe ik alles voor elkaar moest krijgen. Samen hebben we gekeken naar al mijn werkzaamheden en hoe ik slimmer met mijn tijd om kan gaan. Maar ook hoe ik met mijn hoge verantwoordelijkheidsbesef en perfectionisme om kan gaan. Eindelijk heb ik weer wat tijd voor mij zelf en voel ik mij niet meer gevangen in de hectiek van alle dag.

Anne:
Ik was ontzettend moe en ik had veel lichamelijke klachten die mijn huisarts niet kon verklaren. Leonie heeft gekeken naar mijn voeding, leefstijl en karakter. Dankzij haar adviezen heb ik veel meer energie en nauwelijks hoofdpijn meer.

Sophie:
Ik merkte dat ik steeds ongelukkiger werd. ik sliep slechter, had last van een vol hoofd en ook op mijn werk had ik het niet meer zo naar mijn zin. Ik dacht: is dit het nou? Ik begon steeds meer te piekeren. Ik wist niet wat er aan de hand was en al helemaal niet wat ik moest doen of wat ik wilde. Door allerlei vragen en verschillende oefeningen van Leonie kreeg ik heel veel inzichten. Ze is een kei in problemen doorgronden. En ze heeft mij heel erg goed geholpen met dat eeuwige gepieker van mij. Ik voel mij stukken beter.

Ilona:
Leonie heeft mij geleerd om de regie in eigen handen te nemen. Ik voelde mij vaak slachtoffer van alles wat er in mijn leven speelde. Stapje voor stapje hebben we gekeken naar mij als persoon en waar ik tegen aan liep. Ik sta veel sterker in mijn schoenen. Niet alleen heb ik geleerd om voor mijzelf op te komen, maar ook om keuzes te maken en prioriteiten te stellen en dingen bespreekbaar te maken. Daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor.

Agnes:
Ik was net afgestudeerd en flink zoekende naar wat ik nou precies wilde met mijn leven. Het is heel erg fijn om alles op een rijtje te krijgen. Stapje voor stapje
hebben we gekeken naar waar ik sta en wat ik graag wilde bereiken. Ik voelde mij na 3 gesprekken al stukken beter. Leonie schepte orde in mijn chaos en dat geeft mij veel rust. En dat is precies wat ik nodig had.

Ben je nieuwsgierig hoe LG voor jou, jou kan helpen en hoe dat in zijn werk gaat? Lees de werkwijze en het coach- en trainingsaanbod van LG voor jou.

Of boek meteen een sessie of koop een zelfstudiecursus.

Scroll naar boven